Welkom bij Groen Klimaat Experts

Verwarmen-Koelen-Ventileren

Werkplek

De temperatuur en luchtkwaliteit van een pand hebben altijd een effect op de prestaties van mensen.
Verder lezen
Woonhuis

Woonhuis

Goed verwarmen, koelen en ventileren gaat niet alleen over besparen maar ook over uw leefcomfort.
Verder lezen
Aircondition

Airco

0% impact op de ozonlaag, minder milieubelastend én hogere energie efficiëntie.
Verder lezen
Ventilatie

Ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk en zorgt voor een optimaal werk- en leefklimaat.
Verder lezen
pompen

Warmtepompen

Duurzaam en groen verwarmen van uw woning.Wij verzorgen een warm huis en heerlijk warm water.
Verder lezen
stralingswarmte

Stralingswarmte

Bij stralingswarmte zijn de muren (alsook de andere objecten in de ruimte) warmer dan de lucht, zodat de muren droog blijven.
Verder lezen

Werkplek

Hoe aangenamer de werkplek, hoe beter de resultaten.

De temperatuur en luchtkwaliteit van een pand hebben altijd een effect op de prestaties van mensen. Zo leidt een goed ontworpen en ingeregeld klimaatsysteem tot minder vermoeidheid, verbeterde concentratie en een lagere energierekening.

Met de allernieuwste technieken ontwerpen én creëren wij een gezond, groen & duurzaam werkklimaat.

Woonhuis

Goed verwarmen, koelen en ventileren gaat niet alleen over besparen maar ook over uw leefcomfort.

U wilt zich in uw eigen huis aangenaam en comfortabel voelen, ongeacht het seizoen.

Met de allernieuwste technieken ontwerpen én verzorgen wij een gezond, groen & duurzaam leefklimaat. Zo zit u er in elk jaargetijde comfortabel bij.

Airconditioning & Ventilatie

Het woord zegt het al: het conditioneren van lucht. Wist u dat wij per persoon per dag 18Kg lucht inademen….?

Dan wil je natuurlijk wel dat die lucht fris en gezuiverd is. Dat vinden wij van Groen klimaat experts ook, immers een gezond werk- en leefklimaat begint met de lucht die je inademt.

Groen klimaat experts maakt het met Panasonic’s Nano-G mogelijk!

Goede ventilatie is belangrijk.

Een goed ontworpen, geïnstalleerd én onderhouden ventilatiesysteem zorgt op een duurzame wijze voor een optimaal werk- en leefklimaat.

Warmtepompen

De voordelen:

  • Zeer snelle terugverdientijd in nieuwbouw van zelfs 2 jaar mogelijk
  • Naast verwarmen ook kunnen koelen met hetzelfde systeem
  • Lange levensduur van minimaal 15 jaar, bij jaarlijks onderhoud
  • Verlaging van uw stookkosten en vermindering van CO2 uitstoot
  • Een warmtepomp is minder belastend voor het milieu en i.c.m. zonnepanelen zeer energiezuinig
  • Waardevermeerdering van uw huis of pand

Hoe werkt het

Een lucht/water warmtepomp bestaat altijd uit een buitendeel (outdoor-unit) en een binnendeel (indoor-unit).
Het buitendeel haalt energie uit de buitenlucht(zelfs nog bij -20⁰C) en transporteert die opgenomen energie(warmte) naar de binnenunit waar deze wordt gebruikt voor het verwarmen van het C.V. water wat bijvoorbeeld door de radiatoren en/of vloerverwarming stroomt. Daarnaast kan dezelfde energie worden gebruikt voor het verwarmen van tapwater voor bijvoorbeeld douche of bad.

Stralingswarmte

Stralingswarmte laat de lucht onbewogen, dat is efficiënter én comfortabeler. De straling wordt omgezet in warmte wanneer het in aanraking komt met mensen, dieren of objecten. De opgeslagen warmte wordt geleidelijk afgegeven aan de ruimte, hierdoor ervaart u geen temperatuurschommelingen.

Bij stralingswarmte zijn de muren (alsook de andere objecten in de ruimte) warmer dan de lucht, zodat de muren droog blijven. Hierdoor neemt het warmteverlies via de muren af naarmate de luchttemperatuur daalt. Ook dat is in het voordeel van stralingswarmte, want ze biedt thermisch comfort bij lagere luchttemperaturen.

Voorbeelden van stralingswarmte

IR-vloer-, wand- en plafondverwarming

De zeer dunne folie(0,2mm dik) kan worden aangebracht op de vloer, wand of in het plafond. Is bij uitstek geschikt voor gebruik onder houten- en laminaatvloeren maar ook als  plafond- en wandverwarming.

De folieverwarming wordt gebruikelijk gelegd over een ondervloer (dikte ca 6mm) of tegen het raggelwerk van het plafond, die een goede isolatie biedt richting beton- of houten ondervloer of in een wandconstructie op het raggelwerk of metalstud. Met minder dan 0,2 mm dikte , heeft de folie een praktisch te verwaarlozen invloed op de uiteindelijke dikte van de vloer, afwerking van het plafond of wand.

Aangestuurd met een intelligente regeling is er weinig elektriciteit nodig voor een comfortabele ruimte temperatuur. Met IR-verwarming gaat u dus efficiënter met uw energieverbruik om.

Canvasdoeken, spiegelpanelen of infrarood panelen

Deze canvasdoeken zijn voorzien van een infrarood verwarmingselement en de achterzijde is geisoleerd. Het element wordt niet warmer dan 65°C – 70°C, het betreft hier laag temperatuur verwarming welke de warmte via het doek uitstraald.
De canvasdoeken zijn voorzien van een aansluitsnoer met stekker en aan/uit schakelaar! Er kan gekozen worden voor een standaard afbeelding of natuurlijk uw eigen afbeelding.

Tevens is er de mogelijkheid het canvasdoek te voorzien van led verlichting, welke wordt aan-gestuurd middels een afstandbediening.

De spiegelpanelen zijn voornamelijk bedoeld voor verwarming van badkamers. De dikte van het paneel is 8-10mm, de spiegels met frame hebben een dikte van 40mm en de uitvoering met LED verlichting 50mm.

De ideale warmtebron welke geschikt is voor montage in systeemplafonds maar ook als opbouw op een bouwkundig plafond. Afhankelijk van de toepassing kan er gekozen worden uit lage- of hoge temperatuur panelen, glad of met korrel structuur.
De panelen zijn tevens te verkrijgen met LED verlichting.

Een kleine greep uit onze opdrachten

Biljart vereniging 't heicop

Kinderopvang Jolie Utrecht

Particulier Kockengen

Penthouse Amsterdam

Onze partners

Contact opnemen

Groen klimaat experts B.V.

Adres:

Merwedeweg 5a1

3621 LP  Breukelen

Email: info@groenklimaatexperts.nl
Telefoon: 0346-249337
KVK: 82783101

BTW nr: NL862602932 B01

             

  

© Groen Klimaat Experts. All rights reserved. Ontwerp:Ruiter Webdesign        Tel:0346-249337           Email: info@groenklimaatexperts.nl